Offcanvas
Zoeken
Word jij testspeler bordspel Positieve Gezondheid?

Word jij testspeler bordspel Positieve Gezondheid?

Wij zijn bezig een nieuw bordspel te ontwikkelen over Positieve Gezondheid. Nu zijn we op zoek naar mensen die het spel willen testen én mee willen denken. Lijkt dat jou leuk? Op 24 juni van 10.00 tot 12.30 uur spelen wij een derde testronde. Meld je aan!

Wat is Positieve Gezondheid?
Positieve gezondheid is een visie binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. Dit is verder uitgewerkt in zes thema’s (zie afbeelding hiernaast). Hierbij is bepalend wat jij vindt, kunt en wilt.

Voor wie is deze testfase bedoeld?
Voor mensen die ouder zijn dan 14 jaar en die het leuk vinden om een nieuw bordspel te testen. Je kunt meedoen, ook als je nog helemaal niets weet over Positieve Gezondheid. Wij vragen 2 uur van je tijd.

Wat gaan we doen?
We gaan de demoversie van het spel spelen in een groep van 3 tot 6 personen, onder begeleiding van een spelleider. Je speelt het spel, je denkt mee over wat je aanspreekt, wat je mist, wat je anders zou willen en je vult een evaluatieformulier in.

Wat bieden wij jou?
De primeur om dit nieuwe spel te bekijken én een leuke, leerzame ervaring. Jouw mening telt mee bij de ontwikkeling van het spel. Wij nemen iets lekkers mee. Je reiskosten worden vergoed.

Doel van het bordspel Positieve Gezondheid
• Kennis maken met en bespreekbaar maken van Positieve Gezondheid
• Inzicht krijgen in (eigen) Positieve Gezondheid
• Positieve Gezondheid actief in je eigen leven inzetten.

Meer informatie: https://bit.ly/3NVSBOY
Aanmelden via: Brigitte de Vries, positiefgezond@burgerkrachtlimburg.nl; 046-4208159.

lees ook

De toolbox van #TeamPG staat live!

deel dit artikel