Offcanvas
Zoeken

Pijleracademie Gezonde voeding en mensen in armoede en/of klein budget

In 1999 ontwikkelden diëtist Marion Lomme samen met GGD Zuid Limburg de cursus ‘Goede voeding hoeft niet veel te kosten’, inmiddels Goedkoop Gezonde Voeding, voor mensen in armoede of met een klein budget. Door de jaren heen werd de cursus regelmatig herzien op basis van evaluaties door de Universiteit Maastricht. In 2023 zijn er 50 gecertificeerde cursusleiders die de cursus gebruiken in de praktijk. 

  • Deze middag is een samenvatting van de cursus en bedoeld voor iedereen die regelmatig te maken heeft met keuzes maken in de boodschappen en/of diegene die samenwerkt met mensen met een smalle beurs.W 
  • Deze workshop wordt gegeven door een gecertificeerde cursusleider. 

 

Werk je met of voor mensen met een kleine beurs?  Wil je tips hoe je met een beperkt budget toch gezond kunt eten en boodschappen kunt doen?  Kom dan naar deze Pijleracademie over Goedkoop Gezonde Voeding in samenwerking met Universiteit Maastricht, GGD Zuid Limburg en Diëtistenpraktijk Marion Lomme.  

Het team deelt al 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van betaalbare, gezonde voeding.  

Wat kun je verwachten?  

Je krijgt praktische tips om direct toe te passen in je werk en dagelijks leven. We geven antwoord op vragen zoals: “hoe kook je energiezuinig? Hoe ga je om met verleiding in de supermarkt? hoe ziet een gezond betaalbaar dagmenu eruit? en welke invloed heeft merk op smaakbeleving? 

Tot 4 december! 

In samenwerking met GGD Zuid-Limburg, Maastricht University en diëtistenpraktijk Marion Lomme 

Informatie

Datum 04-12-2024
Tijd 13:15 - 16:30 uur
Aanmelden

Locatie

Naam Burgerkracht Limburg
Adres Mercator 1
Postcode 6135 KW Sittard

Organisator

Naam Burgerkracht De Pijler
E-mail depijler@burgerkrachtlimburg.nl