Offcanvas
Zoeken

Op 10 juni organiseert Burgerkracht Limburg samen met de Gemeente Heerlen en Initiatiefgroep Burgerberaad voor Roermond de bijeenkomst De kracht van burgerberaad

Tijdens de bijeenkomst zijn er twee workshoprondes. Je kiest daarom twee keer een workshop in het keuzeformulier onderaan deze pagina.

Praktische informatie
Wanneer: maandag 10 juni 2024
Tijd: 17.00 tot 21.30 uur
Waar: De Twee Gezusters, Heerlen

Programma
17.00 inloop en inschrijving
17.30 hapje eten
18.00 start programma
21.30 einde

Workshops

Ontwerp je eigen burgerberaad

Door Gemeente Heerlen

Een eigen burgerberaad in jouw werkgebied en/of gemeente? In deze sessie ga je (in een groepje) aan de slag met je eigen burgerberaad in jouw werkgebied/gemeente. Je neemt een concreet plan met ideeën mee terug en wie weet…! 

Minicursus Burgerberaad Kungfu 

Door initiatiefgroep Burgerberaad voor Roermond

Initiatiefgroep Burgerberaad voor Roermond strijdt al jaren voor een burgerberaad in de bisschopsstad. In deze bijzondere workshop delen ze hun ervaringen en lessons learned. Ben jij klaar voor Burgerberaad Kungfu?

Besluiten nemen maar dan anders 

Door John Hermans en Michel van Gelder 

Wil je ervaren hoe het is om met elkaar in dialoog te gaan in plaats van discussies te voeren en samen tot oplossingen te komen? Sociocratie is een manier om met elkaar tot besluiten te komen die draagvlak hebben en uitvoerbaar zijn. Meld je aan voor deze workshop en ervaar de mogelijkheden van sociocratie!

Deze workshop gaat wegens omstandigheden helaas niet door.

Aanmelden workshops

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Workshopkeuze
Geef hierboven je 2 voorkeuren door, voor beide workshoprondes. Er zijn beperkte plaatsen per workshop beschikbaar. Mocht er geen plek meer zijn bij de workshop die je hebt gekozen, word je automatisch ingedeeld bij een andere workshop.