Ben jij de expert in bedrijfsvoering die mee wil bouwen aan de toekomst van Burgerkracht Limburg?
Wil jij een sleutelrol spelen in een organisatie die maatschappelijke impact maakt? Ben jij niet alleen een financiële expert, maar ook een inspirerende leider die mee koers bepaalt, verandering stimuleert en ons helpt om bedrijfsmatig te groeien? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe Coördinator Bedrijfsvoering!
Bij Burgerkracht Limburg heb je een veelzijdige rol waarin je niet alleen de financiële koers uitzet, maar ook verantwoordelijk bent voor inkoop, facilitair beheer, arbobeleid en ICT. En belangrijker nog: door je positie in het MT krijg je de ruimte om echt impact te maken en bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze organisatie. Je stimuleert ontwikkeling en zorgt dat iedereen binnen Burgerkracht Limburg kan bijdragen aan het realiseren van onze maatschappelijke missie.
Wat ga je doen?
Waarom is dit jouw baan?
Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?
Burgerkracht Limburg is een kleine organisatie die bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Jij komt als Coördinator Bedrijfsvoering te werken binnen de afdeling bedrijfsvoering. Die bestaat, naast jou, uit een medewerker bedrijfsvoering. Deze medewerker is verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de taken die jij beleidsmatig overziet. Jij stuurt de medewerker bedrijfsvoering aan, zowel functioneel als hiërarchisch. Als Coördinator Bedrijfsvoering maak je deel uit van het MT. Dat bestaat, naast de directeur-bestuurder en jijzelf, uit een leidinggevende primair proces en een leidinggevende communicatie.
Als werkgever vinden we het belangrijk om oog te hebben voor onze medewerkers. We kijken naar vitaliteit, werkplezier en persoonlijke en professionele ontwikkeling en maken dat geregeld bespreekbaar met onze medewerkers.
Wat breng je mee?
Dit bieden wij jou
Een uitdagende, strategische functie in een organisatie met een maatschappelijke missie. Er is voldoende ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een salaris volgens cao Sociaal Werk, schaal 11 (tussen €4072,- en €6780,- bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van kennis en ervaring). Daarnaast bieden we diverse secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een Individueel Keuze Budget (IKB), een loopbaanbudget, mogelijkheden tot thuiswerken, en aandacht voor werk-privé-balans.
Interesse?
Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan vóór 13 januari 2025 door je cv en motivatie te sturen naar hrm@burgerkrachtlimburg.nl o.v.v. ‘Vacature Coördinator Bedrijfsvoering’. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact op met onze directeur-bestuurder, Han von den Hoff via hanvondenhoff@burgerkrachtlimburg.nl of 046-4208027.
We hebben de eerste gesprekken op maandag 20 januari en donderdag 23 januari gepland.
Wie zijn wij?
Wij zijn Burgerkracht. Wij zetten Limburgers in hun kracht en zorgen dat iedereen mee kan doen. Dat doen wij niet alleen maar met onze vrijwilligers, ervaringsdelers en onze partners. Hierbij zijn we mensgericht, verbindend en daadkrachtig! Wij geloven in een Limburg waarin iedereen op z’n eigen manier meedoet. Dat kan alleen als alle (Lim)burgers gezien en gehoord worden. Het begint met weten wat in hun dagelijkse levens speelt. Luisteren naar hun verhalen en ervaringen. Begrijpen wat hun uitdagingen zijn. Zien waar hun kansen liggen. Om dat te kunnen, verbinden wij burgers. In alle soorten functies, rollen en situaties. Van burgers die het nodig hebben, tot burgers die het verschil (kunnen) maken. Door burgers samen te brengen, leren wij elkaar begrijpen. Dat is de sleutel tot verbinding. Zo komen wij tot de juiste oplossingen. Samen werken aan een Limburg voor iedereen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Staat voor jou de vraag van de cliënt centraal? Vind je het belangrijk je eigen beslissingen te nemen en dat cliënten dat ook doen? Ben je onderzoekend, ondernemend en creatief? Heb je kennis van (complexe) zorgdoelgroepen en ben je bereid om je te verdiepen in de Wet zorg en dwang ? Dan hebben wij een prachtige functie in Noord-Limburg voor jou!
Als Cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang (CVP Wzd) maak je onderdeel uit van het team CVP Wzd van Adviespunt Zorgbelang, een afdeling van Zorgbelang Inclusief. In verband met een toenemende vraag naar de dienstverlening CVP Wzd in Noord-Limburg breiden wij het team uit en zoeken nieuwe collega’s.
Het team CVP Wzd is een divers, leuk en professioneel team van collega’s met diverse achtergronden uit zorg of juridische wet- en regelgeving. We zijn regionaal georganiseerd en komen ongeveer eens per maand op kantoor in Sittard bij elkaar. Verder zijn wij veel op pad, maar houden online of live op afspraak contact met elkaar. Wij werken landelijk samen met andere CVP Wzd-organisaties. Zorgbelang Inclusief is een groeiende en onafhankelijke organisatie die zich inzet voor een leefbare en zorgzame samenleving waarin iedereen mee kan doen.
De Wet zorg en dwang (Wzd) is sinds 1 januari 2020 van kracht. In deze wet is vastgesteld dat mensen met een verstandelijke of psychogeriatrische beperking, die onvrijwillige zorg (gaan) ontvangen, een beroep kunnen doen op onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersonen.
Kijk voor meer informatie over deze functie, de sollicitatieprocedure en contactgegevens op de website van zorgbelang inclusief
Sinds 1 januari 2020 is de Wet zorg en dwang (Wzd) in werking. De Wet zorg en dwang (Wzd) beschrijft de rechten van mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychogeriatrische aandoeningen zoals dementie, die onvrijwillige zorg krijgen. Daarnaast regelt deze wet de onvrijwillige opname van deze mensen. De Wzd is er om de rechten van deze mensen te beschermen.
De cliëntenvertrouwenspersonen van Burgerkracht Limburg staan klaar voor cliënten en naasten (ook wel de vertegenwoordiger genoemd) die te maken hebben met onvrijwillige zorg. Onder onvrijwillige zorg verstaan wij; Iets wat een cliënt graag wil maar niet mag, of iets wat een cliënt moet maar niet wil.
De Wzd maakt het mogelijk dat cliënten en naasten een beroep kunnen op een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon. Hierdoor is er betere ondersteuning voor cliënten en hun naasten indien er sprake is van onvrijwillige zorg.
In Nederland zijn vier organisaties actief die de cliëntenvertrouwenspersonen leveren. In Limburg doet Burgerkracht Limburg dit onder het label van Adviespunt Zorgbelang. Omdat zij niet in dienst zijn bij een zorgaanbieder zijn zij dus volledig onafhankelijk.
Steeds meer mensen weten de cliëntenvertrouwenspersonen te vinden. In het jaarverslag vindt u meer informatie over hoe de wet in de praktijk vorm krijgt. Het jaarverslag ‘Samen voor de rechten van cliënten’ gaat onder meer in op:
Meer informatie over de cliëntenvertrouwenspersonen in Limburg.
__________________________________________________________________________________
** Sinds 20 april 2020 vallen ook cliënten met zogenaamde ‘gelijkgestelde aandoeningen’ – vooralsnog Korsakov, Huntington en niet-aangeboren hersenletsel – onder bepaalde omstandigheden onder de reikwijdte van de Wzd.