Offcanvas
Zoeken
Lintjesregen bij Burgerkracht Limburg

Lintjesregen bij Burgerkracht Limburg

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Wat bijzonder! Twee lintjes voor vrijwilligers van Burgerkracht Limburg.
Afgelopen maandag werd Roland de Groot in Venlo onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Roland kennen we al sinds 2003 als een heel bevlogen en deskundige vrijwillig spreekuurhouder bij het Platform Sociale Zekerheid in Venlo. In 2017 werd hij ook nog secretaris van het Platform. Hij verzorgt voor alle Limburgse spreekuurhouders de maandelijkse nieuwsbrief en daarnaast is hij zeer actief lid van de centrale cliëntenraad van het UWV en ontwikkelaar van het zgn. minimadocument.
In het bijzijn van zijn gezin, familie en vrienden en de collega spreekuurhouders van Noord- en Midden-Limburg, werd hij door Burgemeester Scholten in het zonnetje gezet!
Vandaag heeft Corinna Sipkema uit Sittard-Geleen een onderscheiding als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau ontvangen uit handen van Burgemeester Verheijen.
Corinna is op vele fronten actief. Bij Burgerkracht Limburg kennen we haar onder andere als workshopleider Positieve Gezondheid. Daarnaast is zij vice-voorzitter van de WMO-raad Sittard-Geleen, waar zij zich inzet voor toegankelijkheid en inclusie. Ook is zij mede initiator en sinds 2017 voorzitter van de Klankbordgroep NAH, de sprekersgroep en de Afasie Schildergroep Sittard.
Van harte gefeliciteerd Roland en Corinna met deze koninklijke onderscheiding!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

lees ook

Maastrichtse Studenten zetten zich in voor ouderen

deel dit artikel