Offcanvas
Zoeken

Escaperoom Positieve Gezondheid

Deze escaperoom is ontwikkeld om op een speelse en laagdrempelige manier kennis te maken met Positieve Gezondheid en alle facetten hier omheen. Na een korte inleiding start de escaperoom, waarbij je diverse codes gaat kraken. Hierdoor raak je langzaam bekend met een aantal kernbegrippen. Na afloop evalueren we samen. Wat hebben we geleerd? Wat zou je ermee kunnen in jouw werk/leven?

Hoe werkt het?
De escaperoom duurt minimaal 45 minuten met aansluitend 15 minuten nabespreking. Tijdens het spel is communicatie en samenwerking van belang om de codes te kunnen kraken. De escaperoom is mobiel en kan in iedere ruimte worden gespeeld; van kantoor, tuinhuis tot patiëntenkamer.

Het spel kan los gespeeld worden maar ook aangevuld worden met een lezing, actiegerichte workshop of onderdeel zijn van een symposium. Eventueel kunnen er twee escaperooms tegelijkertijd worden gespeeld. De begeleiding is in handen van getrainde vrijwilligers en/of medewerkers van Burgerkracht Limburg.

Voor wie?
Deze escaperoom is geschikt voor iedereen vanaf 12 jaar. Een groepsgrootte van minimaal vier en maximaal acht deelnemers is vereist.

Locatie: De escaperoom kan in verschillende ruimtes worden gespeeld op locatie
Kosten:
€50,-

Meer informatie over de escaperoom Positieve Gezondheid? Klik hier!

 

Informatie

Status Op aanvraag
Aanmelden