Offcanvas
Zoeken

Workshop Positieve Gezondheid

Positieve Gezondheid is het gedachtegoed waarmee je op een nieuwe, verfrissende manier naar (jouw) gezondheid kunt kijken. De kracht ervan is dat je verder kijkt dan jouw aandoening, ziekte of dat wat door omstandigheden niet meer kan. Positieve Gezondheid werpt juist een brede blik op jouw gezondheid, waarbij er aandacht is voor wat jouw leven betekenisvol maakt.  

In de workshop motiveren we jou om het gedachtegoed van Positieve Gezondheid eigen te maken en ga je met andere deelnemers écht aan de slag. Onze trainers zorgen voor een fijne sfeer en helpen je Positieve Gezondheid op je eigen leven toe te passen.

Iedereen in Limburg kan aan de slag met Positieve Gezondheid, op individueel, groeps- of op organisatieniveau. We stemmen onze werkwijze en middelen af op de doelgroep, zodat het gedachtegoed voor iedereen beschikbaar en bruikbaar is.  

Interesse in deelname aan een workshop Positieve Gezondheid of wil jij een workshop organiseren binnen jouw groep of organisatie? Neem dan contact met ons op!

Locatie: De workshop wordt op locatie of bij ons op kantoor gegeven.

Kosten:
In overleg

Meer informatie over de workshop Positieve Gezondheid? Klik hier!

Informatie

Status Op aanvraag
Aanmelden

Mogen we je iets vragen?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
1
2

Om de Burgerkracht Academie te verbeteren zouden we je graag een paar vragen willen stellen. Wil jij ons helpen?