Offcanvas
Zoeken

EmPOWER jouw initiatief – speciale editie

Heb jij een goed idee om mensen in armoede te helpen? Hoe haal je bijvoorbeeld mensen uit hun sociaal isolement als ze door het gevolg van armoede niet meer meedoen in de maatschappij?  Of zorgt jouw initiatief ervoor dat kinderen hun verjaardag kunnen vieren en erbij horen? Dat ouderen in eenzaamheid meer de deur uit gaan en in contact komen met anderen? 

Op 19 september 2023 organiseert Burgerkracht de Pijler de wedstrijd ‘emPOWER jouw initiatief!’ Doe jij mee? Meld je aan! Samen kunnen wij het verschil maken!  

Meer informatie: lees hier alle informatie en voorwaarden 

Finale-middag in Roermond
Dit keer organiseren wij een speciale editie van EmPOWER jouw initiatief. Dit keer zonder finale-avond, maar een finale-middag mét een videopitch van jouw initiatief. Deze video’s worden getoond tijdens onze netwerkdag ‘Burgerkracht Verbindt’ op 19 september. Zowel de jury als meer dan 200 bezoekers stemmen op de finalisten. Rond 16.30 uur maken wij de winnaar van 2500 euro bekend en sluiten we de dag feestelijk af.

Is jouw initiatief uitgekozen om deel te nemen aan de finale-middag? Dan nemen wij van te voren samen met jou een video op. Tijdens de coaching op 17 augustus vertellen wij je hier alles over.

Informatie

Datum 19-09-2023
Tijd 12:00 - 18:00 uur

Locatie