Offcanvas
Zoeken

Fondsenplein initiatiefnemers Limburg

Save the date!

Kern met Pit organiseert samen met Katalys, de Vereniging Kleine Kernen Limburg, Burgerkracht Limburg en Spil in de Wijk een Fondsenplein. Het Fondsenplein is voor iedereen die in 2024 bezig is met het realiseren van een ontmoetingsplek, het opzetten van een huiskamerproject, het opknappen van het speelpleintje of een ander initiatief dat de leefbaarheid van jouw dorp, buurt of wijk ten goede komt en daarbij op zoek is naar financiële middelen.

Ben jij of zijn anderen in jouw omgeving betrokken bij initiatieven of is jouw project onderdeel van een groter, nog lopend initiatief? Kom dan naar het Fondsenplein op 11 juni! Op het Fondsenplein kom jij persoonlijk in contact met vertegenwoordigers van diverse landelijke, regionale en lokale fondsen en andere financieringsmogelijkheden. Benut deze kans om jouw idee te delen en specifieke vragen te kunnen stellen.

Daarnaast worden er presentaties gegeven waarin tips worden gedeeld hoe je jouw initiatief op een slimme manier gefinancierd krijgt. Je ontmoet de andere initiatieven en de adviseurs van VKKL en Burgerkracht Limburg. Ook aan de hongerige mens is gedacht!

Zet de datum vast in jouw agenda – 11 juni 18:00-21:00 uur Donderbergweg 47, 6043 JA Roermond. De mogelijkheid tot inschrijving volgt binnenkort!

Informatie

Datum 11-06-2024
Tijd 18:00 - 21:00 uur

Locatie

Naam Donderie
Adres Donderbergweg 47
Postcode 6043 JA Roermond

Organisator

Naam Kern met Pit Limburg
E-mail kmplimburg@knhm.org