Offcanvas
Zoeken

Pijlerlezing: Financiële problemen en zelfmoord(preventie)

Ben jij erbij?

Hoe kunnen financiële problemen ons dagelijks leven en mentale gezondheid beïnvloeden? Op donderdag 11 januari 2024, van 15.00 tot 17.00 uur, organiseert Actienetwerk Zelfmoordpreventie Midden-Limburg samen met Burgerkracht De Pijler een bijeenkomst over het thema financiële problemen en zelfmoord(preventie).

Nadja Jungmann, projectleider van ‘Signaleren van suïcidaliteit bij mensen met geldzorgen’ zal een lezing geven over het thema financiële problemen en zelfmoord(preventie). Nadja is lector ‘Schulden en Incasso’ bij Hogeschool Utrecht en bijzonder hoogleraar bijzondere aspecten van het privaatrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Ze onderzoekt hoe financiële problematiek ons dagelijks leven beïnvloedt en hoe armoede en schuldenproblematiek ontregelend kunnen werken.

Daarnaast markeert deze bijeenkomst de officiële afsluiting van de pilotfase van het Actienetwerk Zelfmoordpreventie Midden-Limburg. Tijdens deze afsluiting wordt besproken wat er de afgelopen twee jaar is bereikt en welke stappen er in de toekomst worden genomen.

Ben jij erbij? Er zijn een maximum aan het aantal plaatsen beschikbaar. Meld je snel aan!

 

Kamp je met suïcidale gedachtes? En heb je hulp nodig? Je kunt nu anoniem bellen of chatten met 113. De hulplijnen zijn 24/7 geopend. Klik hier!

Informatie

Datum 11-01-2024
Tijd 15:00 - 17:00 uur
Aanmelden

Locatie

Naam Tuinzaal Stadhuis Roermond
Adres Markt 31
Postcode 6041 EE Roermond

Organisator

Naam Burgerkracht De Pijler
E-mail depijler@burgerkrachtlimburg.nl
Telefoon +31 (0)46 420 81 59
Website https://burgerkrachtlimburg.nl