Offcanvas
Zoeken

Wil jij helpen een nieuw spel te ontwikkelen?

Wij zijn bezig met een nieuw bordspel te ontwikkelen over Positieve Gezondheid. Nu zijn we op zoek naar mensen die het spel willen testen én mee willen denken. Iets voor jou? Meld je aan!

Wat is Positieve Gezondheid?

Positieve gezondheid is een visie binnen de gezondheidszorg die niet de ziekte, maar een betekenisvol leven van mensen centraal stelt. Dit is verder uitgewerkt in zes thema’s (zie afbeelding hiernaast). Hierbij is bepalend wat jij vindt, kunt en wilt.

Voor wie is deze testfase bedoeld?
Voor mensen die ouder zijn dan 14 jaar en die het leuk vinden om een nieuw bordspel te testen. Je kunt meedoen, ook als je nog helemaal niets weet over Positieve Gezondheid. Wij vragen 2 uur van je tijd.

Wat gaan we doen?
We gaan de demoversie van het spel spelen in een groep van 3 tot 6 personen, onder begeleiding van een spelleider. Je speelt het spel, je denkt mee over wat je aanspreekt, wat je mist, wat je anders zou willen en je vult een evaluatieformulier in.

Wat bieden wij jou?
De primeur om dit nieuwe spel te bekijken én een leuke, leerzame ervaring. Jouw mening telt mee bij de ontwikkeling van het spel. Wij nemen iets lekkers mee. Je reiskosten worden vergoed.

 

Informatie

Datum 22-06-2024
Tijd 10:00 - 12:30 uur

Locatie

Naam Burgerkracht Limburg
Adres Mercator 1