Offcanvas
Zoeken
Raad van Toezicht speelt Escaperoom Positieve Gezondheid

Raad van Toezicht speelt Escaperoom Positieve Gezondheid

Onze Raad van Toezicht heeft afgelopen week de escaperoom positieve gezondheid gespeeld op het kantoor van Burgerkracht Limburg. De vier leden waren eerst nog wat terughoudend maar al gauw werd de “kleine vergaderruimte” volledig onderzocht. Meubilair werd opgetild en omgekeerd om de aanwijzingen te vinden en opdrachten te doen die leidden tot de code om de tijdbom te ontmantelen. En dat lukte!
“Fijn dat er daarna nog even nagepraat wordt over de opdrachten zodat de inhoud niet overheerst wordt door het spelplezier”, aldus een van de deelnemers.
Tijdens de nabespreking van de escaperoom kwam ook de blended learning Positieve Gezondheid aan de orde. Geïnspireerd door de elementen van de escaperoom, maar zeker ook doordat we bij Burgerkracht vanuit het gedachtegoed werken, concludeerde de RvT dat de blended learning ook voor hén van meerwaarde kan zijn. En dus gaan de leden deze volgen! Eerst de e-learning op hun eigen tempo, en na de zomer volgen ze als groep de twee bijbehorende reflectiebijeenkomsten.
lees ook

Vertrouwenswerk voor onvrijwillige zorg in één jaar verdubbeld

deel dit artikel