Offcanvas
Zoeken

Positieve Gezondheid

Wij geloven in het gedachtegoed van Positieve Gezondheid. Het gaat uit van de kracht van mensen zelf en maakt het mogelijk dat mensen in actie komen voor dat wat voor hén belangrijk is. Gezondheid is iets van ons allemaal.

Positieve gezondheid is het gedachtegoed waarmee je op een nieuwe, verfrissende manier naar (jouw) gezondheid kunt kijken. De kracht ervan is dat je verder kijkt dan jouw aandoening, ziekte of dat wat door omstandigheden niet meer kan.

Positieve gezondheid werpt juist een brede blik op jouw gezondheid, waarbij er aandacht is voor wat jouw leven betekenisvol maakt.  

Door te kijken vanuit de blik van Positieve Gezondheid krijgen mensen soms inzicht in wat zij belangrijk vinden en wat zij willen veranderen. Kortom, je kunt meer regie nemen over je eigen gezondheid. 

Wij geloven dat Positieve Gezondheid mensen verder kan brengen
Als mensen weten wat zij belangrijk vinden, dan zijn ze beter in staat om richting te geven aan hun leven. Zij zijn dan ook gemotiveerd om veranderingen aan te gaan en vol te houden. Dit leidt tot gezonde en vitale Limburgers! 

Daarom bieden wij verschillende middelen aan om jou of een (maatschappelijke) organisatie kennis te laten maken met positieve gezondheid. Via workshops, escape rooms, toolkits, kaart- en bordspellen, het rad van fortuin, en nog veel meer. Er is altijd wel een tool die bij jou of je organisatie past. 

Agenda

Geen evenementen gevonden.

Waarom is Positieve Gezondheid belangrijk?

Je leert op een andere manier naar het begrip gezondheid kijken. Kijk naar wat er wel kan en wel mogelijk is. Neem zelf de regie. 

Lees hier meer over!

Welke middelen bieden jullie aan?

Naast de escape room, het rad van Fortuin en workshops bieden we ook middelen aan op maat. Neem hiervoor contact op met een van onze adviseurs.  

Projecten

Escaperoom Positieve Gezondheid

Escaperoom Positieve Gezondheid

Bordspel ‘Alles op tafel?’

Bordspel ‘Alles op tafel?’

Beweging Limburg Positief Gezond

Beweging Limburg Positief Gezond

VEZN co-ownership Mijnstreek Ambities

VEZN co-ownership Mijnstreek Ambities

Gastlessen Positieve Gezondheid

Gastlessen Positieve Gezondheid

Workshop IK Positief Gezond

Workshop IK Positief Gezond

Actueel

Geen nieuws gevonden.