Offcanvas
Zoeken

Training ‘Deel je verhaal’

Op 14 augustus 2024 start de training: Deel je verhaal. Deze training bestaat uit 4 dagdelen. Het is de bedoeling dat je bij alle vier deze momenten aanwezig bent. Deze training zal plaatsvinden in Sittard bij Burgerkracht Limburg.

Voor wie is deze training?
Wil jij graag jouw ervaringen delen met anderen en zou je hier graag wat ondersteuning bij krijgen? Vind je het fijn om te leren van anderen? Dan is deze training iets voor jou!

Wat gaan we doen?
Er is niet één juiste manier om een ervaringsverhaal te delen. Het is belangrijk om jouw verhaal te vertellen op een manier die bij jou én bij het publiek past. In deze training vind je tips en suggesties. Jij haalt eruit wat bij jou en jouw verhaal past. Je ontvangt bij de start van de training een cursusmap met informatie en tips die jou zouden kunnen helpen bij het delen van jouw verhaal.

Tijdens de eerste bijeenkomst maken we uitgebreid kennis met elkaar en delen we de eerste keer ons verhaal in deze groep. Tijdens de tweede bijeenkomst staan afstemmen met publiek en een rode draad in je verhaal centraal. Op dag drie oefenen we het afstemmen met publiek en met het inbouwen van een structuur. Tijdens de vierde bijeenkomst sluiten we de training samen af. We gaan vooral veel oefenen en leren van elkaar.

Eerdere deelnemers zeiden dit over deze training:
“Ik heb veel geleerd van de tips van andere deelnemers.”

“Ik vond altijd dat mijn verhaal nog beter moest. Nu heb ik de bevestiging dat ik het al goed doe en weet ik welke manier van vertellen bij mij past.”

“In mijn hoofd was mijn verhaal best wel chaotisch. Ik heb nu voor mezelf de belangrijke momenten eruit gehaald en bouw daar mijn verhaal omheen. Nu kunnen de leerlingen in de klas mijn verhaal ook beter volgen.”

Locatie: Burgerkracht Limburg, Mercator 1, 6135 KW Sittard
Kosten: Deelname aan deze training is gratis.

Informatie

Data 14-08-2024
10:00 - 12:30
21-08-2024
10:00 - 12:30
04-09-2024
10:00 - 12:30
11-09-2024
10:00 - 12:30
Status Vol
Aanmelden