Offcanvas
Zoeken

Handige informatie!

Leuk dat je bij de sessie van de escaperoom was! We kunnen ons voorstellen dat je graag meer informatie wil over geldzaken. Of dat je je wel eens zorgen maakt over jouw inkomsten en uitgaven. Je bent echt niet de enige met vragen. Daarom hebben we een aantal handige websites en telefoonnummers voor je verzameld. Vergeet niet dat er altijd wel iemand is om je te helpen. 

Wil je graag weten wat er verandert als je achttien jaar wordt? Op deze website staan allerlei handige weetjes hierover  https://www.18ennu.nl

Heb je vragen over geldzaken? Op https://www.wijzeringeldzaken.nl vind je de antwoorden op jouw vragen over studiefinanciering, verzekeringen, bijbaantjes en andere vragen. 

Heb jij grip op je geldzaken? Veel jongeren hebben hier wel eens vragen over. Bij wie klop jij aan voor hulp? Is dat bijvoorbeeld een van je ouders, een familielid of een mentor op school? 

Als je het fijner vindt om jouw vragen aan iemand te stellen die je niet kent uit jouw privésituatie, kan dat natuurlijk ook! Er zijn verschillende organisaties die jongeren helpen om hun vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld jouw eigen gemeente en of een jongerenwerker in jouw buurt. 

Ook de begeleiders van de escaperoom sessie helpen je graag. Kenny, Stefan en Kim staan voor je klaar! Je kunt met hun mailen, bellen of WhatsAppen.

Wil je meer informatie over de mobiele escaperoom? Klik hier!

Kenny Pepels, Kredietbank Limburg
06-14859059
k.pepels@kblb.nl

Stefan Janssen, Zuyd Groep
06-15404715
stefan.janssen@zuydgroep.nl

Kim Hoeymakers, Humanitas
06-82004813
k.hoeymakers@humanitas.nl