Offcanvas
Zoeken

Op 3 april gaan we tijdens de Praat Mee bijeenkomst ‘Zorg in de Mijnstreek’ in twee sessies in gesprek met experts op het gebied van vervoer en ketenzorg. Bekijk hieronder de aanwezige experts en kies met wie jij in gesprek wil via het formulier.

Sessie 1: Vervoer

Tijdens de eerste sessie kun je in gesprek gaan met een expert naar keuze op het gebied van vervoer.

Sessie 2: Ketenzorg

Tijdens sessie 2 leren we meer over het samenwerken in een netwerk tussen professionals en met de patiënt. Dit noemen we ketenzorg.

Daarnaast ben je tijdens de eerste sessie van harte welkom om mee te eten.

Bekijk de experts per thema:

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is iStock-1062169958-Omgezet-1.png

Vervoer

Wat gaan we tijdens de bijeenkomsten over vervoer leren?

  1. Welke mensen hebben op welk moment een vervoersprobleem?
  2. Innovatie vervoersmogelijkheden van binnen en buiten de regio
  3. Hoe kan er beter worden samengewerkt tussen professionals en met jou en jouw omgeving? Welke kansen zijn er voor Zuid-Limburg?

Vervoer

AutoMaatje ANWB

ANWB vindt het belangrijk dat iedereen mobiel kan zijn. Ouderen en mensen met een gezondheidsbeperking zijn vaak minder mobiel. Een deel hiervan heeft geen goed vervoer tot zijn beschikking. Geen vervoer betekent dat zij geïsoleerd kunnen raken. ANWB AutoMaatje zorgt ervoor dat vrijwilligers met een auto in contact worden gebracht met minder mobiele plaatsgenoten, die hierdoor weer vaker onderweg en onder de mensen komen.

Vervoer

Haagse Hopper

Vanaf 1 januari 2023 rijdt de Haagse Hopper je tussen het centrum van Den Haag en Benoordenhout. Deze 8-persoonsbus rijdt op bestelling, niet volgens een vaste route maar wel met vaste halten. Kies zelf waar je in- en uitstapt, onderweg kunnen ook andere reizigers in- en uitstappen.

Vervoer

Anders Reizen

In het netwerk Anders Reizen werken ruim 70 grote Nederlandse werkgevers samen aan de verduurzaming van hun zakelijke mobiliteit. Zij delen de ambitie om in 2030 de CO2-uitstoot met 50% verminderd te hebben.

Onze missie: iedereen reist zakelijk op de meest duurzame manier, ‘Anders Reizen’ wordt het nieuwe normaal.

Vervoer

Wensbus

Een prima en goed betaalbare voorziening voor aanvullend openbaar vervoer in de gemeente Beekdaelen. De wensbus is er voor alle inwoners van de gemeente Beekdaelen, u heeft geen indicatie of pasje nodig.

Vervoer

Stadshopper Nijmegen

De Stadshopper is een gratis elektrisch stadsbusje en rijdt vanaf 1 oktober 2023 tot en met 1 juli 2024 in en rondom de binnenstad van Nijmegen. Het gaat om een proefperiode van 9 maanden waarin wij bekijken of deze Stadshopper in de binnenstad werkt. 

Vervoer

ZOOV

ZOOV is het regionale vervoersysteem in de Achterhoek. ZOOV vervoert van deur-tot-deur en is er voor iedereen die niet van het openbaar vervoer gebruik kan of wil maken.

Ketenzorg

Samenwerken in een netwerk tussen professionals en met de patiënt. 

Keuzeformulier Experts

Geef hieronder aan met welke experts je het liefst in gesprek wil gaan op 3 april in Heerlen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aan welke sessie(s) wil je deelnemen?
Kom je naar beide sessies? Klik ze dan allebei aan